3 دلیل اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا

3 دلیل اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا

وبلاگ مقالات 3 دلیل اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا

اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا

 

? دلیل اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا چیست؟ این محیط ها می‌توانند راهکارهایی برای کمک به بقای سازمان‌ها ارائه دهند.

مهمترین سوالی که این روزها برای استارتاپ‌ها و کارآفرینان و به خصوص صاحبان کسب و کارهای کوچک و متوسط به وجود آمده، این است که آیا از دوران بحران همه‌گیری بیماری کرونا جان سالم به در می‌برند و از پس سختی‌ها و مشکلات این زمان برمی‌آیند یا نه.

آیا پس از این رکود دوباره توان روی پا ایستادن را دارند یا محکوم به شکست و نابودی هستند.

فضاهای کار اشتراکی نیز از این قاعده مستثنا نیستند و حیات آنها نیز در معرض خطر قرار دارد.

به دنبال ایجاد محدودیت‌های رفت و آمد، فاصله‌گذاری اجتماعی و عدم امکان جمع شدن افراد در کنار یکدیگر، این مجموعه‌ها با مشکلات متعددی مواجه شده‌اند.

فضاهای کار اشتراکی تقریباً به طور کامل برای چندین ماه تعطیل و خالی بودند و هستند.

بنابراین مدیران و مالکان این مجموعه‌ها از خود می پرسند که آیا در این مدت می‌توانند به بقای خود امیدوار باشند؟

به نظر ما دلایل متعددی وجود دارد که اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا را نشان می‌دهد

و فکر می‌کنیم به همین دلایل نه تنها با کم شدن محدودیت‌ها این فضاها از بین نمی‌رود،

بلکه استقبال از آنها در آینده بیشتر هم می‌شود.

این دلایل را در اینجا با هم مرور می‌کنیم.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها

همانطور که گفتیم بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط به شدت تحت تاثیر شرایط مربوط به کرونا قرار گرفته‌اند و با مشکلات متعدد مالی دست و پنجه نرم می‌کنند.

به همین خاطر باید  در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنند.

برای بسیاری از شرکت‌ها این امکان وجود دارد که با کارمندان خود به صورت دورکاری ادامه فعالیت دهند.

اما همه کسب‌وکارها نمی‌توانند به کارمندان خود چنین اجازه‌ای دهند.

 از طرف دیگر در حال حاضز نمی توانند از پس هزینه اجاره و شارژ دفترهای بزرگ کار برآیند؛

به همین دلیل فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا می توانند یک گزینه مناسب و یک راهکار خوب باشند.

این کسب و کارها می‌توانند  به جای پرداخت هزینه‌های سنگین اجاره، شارژ و هزینه‌های جانبی، بخش بیشتری از سرمایه و پول خود را در راه توسعه کسب‌وکارشان و دیگر مشکلاتی که با آن روبرو هستند هزینه کنند.

جمع بندی ذهنی برای رسیدن به یک نرمال جدید

 اگر متوجه تغییر رفتار مشتریان و مصرف‌کنندگان در طول همه‌گیری بیماری کرونا شده‌اید

باید بگوییم که کاملا درست فهمیده‌اید و این مساله مهم جهانی است.

یکی از مثال‌های مهم در این رابطه، خرید آنلاین است.

در مالزی بر اساس نظرسنجی ویژه‌ای که توسط وزارت آمار این کشور انجام شده،

گفته شده از ?? تا ?? مارس ???? نیمی ?? درصد از مردم آنلاین خرید کرده‌اند؛

که این رقم در مقایسه با یک ماه قبل از آن ?? درصد افزایش داشته است.

این تغییر رفتار، چه مطابق میل ما باشد چه نباشد،

پس از متوقف شدن همه‌گیری بیماری هم ادامه پیدا می‌کند.

و این همان چیزی است که ما از آن به عنوان یک “نرمال جدید” یاد می‌کنیم.

کسب و کارها باید برای زنده ماندن در این شرایط و تحقق اهدافشان خود را با این نرمال جدید سازگار کنند.

فضاهای کار اشتراکی در دوران پساکرونا این امکان را به صاحبان کسب‌و‌کارها، متخصصان و صاحب‌نظرها و استارتاپ‌ها می‌‌دهند

تا در کنار هم جمع شوند، ذهن‌های خلاق خود را روی هم بگذارند

و به هم کمک کنند تا بازار و تغییرات آن را درک کنند.

به این ترتیب آنها با ایده‌های درخشان و متنوع خود می‌توانند خود را با شرایط جدید وفق دهند و رشد کنند.

آنها باید راهکارهای خود را برای این شرایط جدید و شاید ناشناخته ارائه دهند و به برون رفت از این بحران کمک کنند.

وجود جامعه‌ای برای حمایت از یکدیگر

 با گسترش بیماری افراد بیشتری شغل خود را از دست می‌دهند و نرخ بیکاری در جامعه افزایش پیدا می‌کند.

با این وجود فضاهای کار اشتراکی می‌توانند فرصت‌های جدید شغلی را در اختیار افراد قرار دهند و آنها را از بیکاری نجات دهند.

افراد با جمع شدن در این فضاها هم به رشد و توسعه مهارت‌های فردی خود کمک می‌کنند،

هم از طریق شبکه‌سازی امکان استخدام در سازمان‌ها و شرکت‌های جدید و یا بستن قرارداد برای پروژه‌های جدید کاری را پیدا می‌کنند.

از طرف کسب و کارهای کوچک و متوسط که با رکود در فعالیت خود مواجه شد‌ه‌اند،

نیاز به شبکه‌سازی و داشتن تعاملات بیشتر دارند تا بتوانند دوباره به دوران اوج خود بازگردند.

 اهمیت فضاهای کار اشتراکی در دوران کرونا در این است که

آنها محلی برای تعامل افراد هستند تا به هم در مورد شرایط کاری یکدیگر کمک کنند

و به خصوص در زمان‌های سخت و مشکلات شدیدی مانند امروز حامی یکدیگر باشند.

 

ما را در فضای مجازی دنبال کنید:

شماره دفتر کار: ???????????

آدرس دفتر کار: شعبه مرکزی: تهران، بلوار ارتش غرب، بعد از بلوار اوشان، خیابان ابوالفضل صمیع، شعبه باغ بهشت

 

https://www.linkedin.com/company/paradisehub

https://t.me/paradisehub

https://twitter.com/paradisehubir

https://www.instagram.com/paradisehub.ir

 

قیمت لوله مانیسمان

لوله مانیسمان

قیمت لوله مانیسمان

لوله مانیسمان یکی از پر کاربردترین مقاطع فولادی می باشد که در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد.
لوله های مانیسمان که با نام های بدون درز نیز شناخته میشوند با توجه به نامشان،هیچ درزی بر روی این لوله ها نمی باشدو همچنین در اصطلاح علمی به آنها سیم لس(Seamless pipe) گفته میشود.
این لوله ها به وسیله کشش یک شمش تو پر روی یک میله حفره ساز برای ایجاد پوسته تو خالی ساخته می شوند.
شرکت آهن ایرانیان به عنوان یک شرکت فعال در زمینه واردات لوله مانیسمان اقدام به عرضه این محصول فولادی نموده و از مراجع اصلی در تعیین قیمت لوله می باشد.

تاریخچه لوله مانیسمان
لوله مانیسمان برای اولین بار توسط برادران مانیسمان اختراع شد و علت این نام گذاری نیز همین می باشد. در میان لوله های موجود در بازار لوله های بدون درز اهمیت و کاربرد بسیاری دارند. این نوع از لوله ها روش ساخت ویژه خود را دارند و به دلیل نبود درز در آن ها، در صنایع حساس به کار برده می شوند.

 

در صنعت، لوله های مختلفی اعم از لوله های فولادی، لوله های ضدزنگ (استنلس استیل)، لوله آلیاژ و لوله بویلر وجود دارد. لوله مانیسمان که به آن لوله بدون درز نیز گفته می شود لوله ای است که روش تولید و ساخت آن به نحوی است که بدنه ای یک دست و بدون درز دارد و هیچ نوع جوش کاری بر روی آن صورت نگرفته است.

 

این لوله ها به دلیل یکدست بودن و بدون درز بودنشان نسبت به سایر لوله ها محکم تر هستند و قیمتی بالاتر از سایر لوله ها دارند. موارد استفاده گوناگونی برای لوله های مانیسمان در رده های مختلف وجود دارد.

قیمت خرید لوله مانیسمان رده 20 بیست قیمت خرید لوله مانیسمان رده 40 چهل قیمت خرید لوله مانیسمان رده 80 هشتاد |

 

کاربرد لوله مانیسمان

لوله های مانیسمان دارای کاربرد ویژه و گسترده ای می باشد که مهم ترین آنها شامل:

1-لوله های مانیسمان جهت خطوط فشار قوی

2-لوله های مانیسمان استیل جهت خطوط صنایع غذایی و دارویی

3-لوله های مانیسمان جهت خطوط هیدرولیک

4-لوله های مانیسمان جهت خطوط نفت و گاز

 

مانیسمان یک برندی است که چون اولین لوله بدون درز (Seamless) وارد شده در ایران می باشد این لوله ها با این اسم در بازار شناخته می شوند.

مانیسمان با وجود وزن کم، دارای پتانسیل زیادی برای حمل مقدار زیادی وزن است. به همین دلیل است که از آن برای ساخت دوچرخه استفاده میشود.
لوله های فولادی مانیسمان برای انتقال سیالات مانند، آب، نفت، گاز و دیگر مایعات استفاده می شود.
لوله های مانیسمان برای ساخت و ساز عمومی کاربرد دارد.

لوله مانیسمان چیست؟

نحو? ساخت لوله مانیسمان
لوله بدون درز مانیسمان به صورت بیرون آمدن (Extruding) توسط قالب های مختلف تولید می شود. اصولاً تولید لوله های بدون درز مستلزم فرآیندی است که طی آن یک شمش فولادی تبدیل به لوله می گردد. این لوله ها معمولاً از شمش های فولادی تولید می شوند اما تولید آن توسط مقاطع چهارگوش نیز امکان پذیر است ولی هزینه را بالا می برد. برای ساخت لوله فلزی بدون درز یا لوله مانیسمان از استاندارد ASTM به شماره A106 و A53 و همچنین استاندارد نفت و گاز API 5L استفاده می شود.

 

طراحی این لوله با ضخامت متفاوت به دستورالعمل های ویژه ای نیاز دارد که در استانداردها درج شده اند. ضخامت لوله مانیسمان در اندازه های مختلف تولید می شود. هر چه قدر فشار سیال بیشتر باشد ضخامت لوله نیز افزایش خواهد یافت. در برخی از روش های تولید این لوله ها، عملیات حرارتی خاصی باید به کار رود. انتخاب روش تولید لوله مانیسمان بر اساس نیازهای منطقه ای و امکانات کارخانه سازنده تعیین می شوند.

لوله فولادی با توجه به روش تولید به عنوان لوله مانیسمان، نورد گرم و جوش داده شده که توسط خم و جوشکاری ورق فولادی ساخته میشوند، دسته بندی میشوند. دو نوع لوله فولادی وجود دارد، یکی لوله بدون درز و دیگری یک درز جوش داده شده در طول لوله دارد. هر دو دارای کاربردهای متفاوت هستند. لوله های سیم لس معمولا وزن کمتری دارند و دیوارهای نازک تر دارند. آنها برای دوچرخه ها و حمل مایعات استفاده می شوند. لوله های درزدار سنگین تر و سخت تر هستند. لوله های مانیسمان به دلیل ساختار محکم و سبک برای ساخت دوچرخه استفاده می شود. فولاد ایرانیان از گذشته تا به امروز در زمینه فروش لوله مانیسمان فعالیت داشته است.

 

در ایران، به لوله سیم لس، لوله مانیسمان نیز میگویند. مانیسمان، مهندس آلمانی است که این روش را اختراع کرده است. در میان انواع لولهها، لوله مانیسمان به دلیل داشتن ساختار همگن در طول لوله، بسیار محکم میباشد. فرآیند تولید لوله های مانیسمان در پایان قرن نوزدهم آغاز شد.

 

مراحل تولید لوله مانیسمان

در ابتدا شمش های فولادی را برش می زنند. سپس شمش ها را داخل کوره های قوسی که با استفاده از سوخت گاز گرمادهی می شوند گرم می کنند تا به مرحله سرخ شدن برسد. با استفاده از دستگاه الانگیتور سطح شمش ها را گرد می کنند. بعد از آن شمش ها را به وسیله لخ پرس سوراخ می کنند.

 

در مرحله شلیک سمبه، سمبه را به داخل شمش فولادی شلیک می کنند که با سرعتی بالا سمبه ای به طول ?? متر را داخل شمش فولاد می کنند. در مرحله بعد اگر لوله مقدار کمی تاب داشته باشد آن را تاب گیری می کنند تا صاف و یکدست شود. در این مرحله سمبه را از داخل لوله جدا می کنند. در مرحله بعد سر و ته لوله را گرفته و لوله به حالت گرد در می آید. در مرحله کشش، لوله را به اندازه های گوناگون تا ?? متر تحت کشش قرار می دهند. پس از آن لوله را با آب و با فرآیندی خاص خنک می کنند. لوله خنک شده را به دلخواه مشتری برش می دهند. در مرحله آزمایش به وسیله کامپیوتر لوله را تست می کنند تا ضایعات از مابقی جدا گردد. در مرحله پایانی لوله ها را به شکل شش ضلعی با تسمه محکم می بندند و آماده بارگیری می کنند.

این لوله ها درز ندارند، یعنی درزی که در لوله های دیگر جوش داده می شود در این لوله وجود ندارد همین موضوع باعث بالا رفتن میزان استحکام لوله ها می شود. به طور کلی این لوله ها با قطرهای کم ساخته می شود زیرا ساخت این نوع لوله با قطر زیاد سخت و هزینه بر می باشد.

 

مقایسه لوله مانیسمان با سایر لوله های صنعتی


لوله مانیسمان، لوله های فولادی درزدار و انواع لوله فلزی برای نصب در شرایط ویژه نظیر فشارهای عملیاتی بالا طراحی شده اند. البته سایر لوله های صنعتی نظیر لوله پلی اتیلن و لوله یو پی وی سی (UPVC) نیز قابلیت نصب در فشار معمولی و فشار بالا را دارند اما در برخی موارد بنا بر صلاحدید مهندسان باید از نوع به خصوصی لوله و اتصالات در سیستم های لوله کشی و تأسیسات استفاده شود.

 

لوله پوش فیت، لوله پلی اتیلن و لوله یو پی وی سی اکثراً برای انتقال آب و فاضلاب در شبکه های مختلف مناسب هستند. انواع لوله صنعتی صرف نظر از کاربردهای آن ها، دارای دیواره بسیار مقاومی هستند و می توانند در برابر تغییرات شرایط محیط پایدار بمانند.

 

ساخت لوله مانیسمان در ایران


برای اولین بار در ایران لوله مانیسمان یا بدون درز در دو مرحله خشن کاری و ظریف کاری ساخته شد. این لوله ها حداکثر تا قطر ?? اینچ تولید می شوند و لوله های با درز در قطرهای بالا تولید می شوند. در موارد خاص توانایی ساخت لوله هایی بدون درز تا قطر ?? اینچ نیز گزارش شده است.

 

خواص لوله مانیسمان
 

لوله های مانیسمان در اندازه های مختلف تولید می شوند. با این حال، در تولید لوله با قطر بزرگ محدودیت وجود دارد. لوله های مانیسمان به طور گسترده ای در تولید اتصالات لوله ای مانند زانو استفاده می شود. بعضی خواص لوله را می توان در طول تولید کنترل کرد. به عنوان مثال، قطر لوله اغلب  بسته به نحوه استفاده از آن، تغییر می کند. قطر این لوله ها از لوله های کوچک استفاده شده برای تولید سوزن های زیر جلدی، تا لوله های بزرگ تغییر می کند. قطرهای بزرگ، برای انتقال  گاز در سراسر شهر است. همچنین  ضخامت دیواره لوله می تواند کنترل شود. اغلب نوع فولاد نیز بر استحکام و انعطاف پذیری لوله تاثیر میگذارد. دیگر مشخصات قابل کنترل شامل طول و مواد پوشش است.

 

لوله مانیسمان، در اطرافش، همگنی عالی را دارد. به همین دلیل در برابر فشار داخلی و پیچ خوردگی بسیار مقاوم است. با توجه به این ویژگیها، لوله مانیسمان بطور گستردهای در حفاری و پالایش نفت و گاز طبیعی استفاده می شود.

 

جوش لوله های درزدار به عنوان یک نقطه ضعف و آسیب پذیر در برابر شکست و خوردگی دیده می شود. لوله های فولادی جوش داده شده می توانند فشار کاری کمتری نسبت به لوله مانیسمان داشته باشند. (حدود 20 %) همچنین مقاومت دربرابر خوردگی لوله های مانیسمان بالاتر از لوله های درزدار است.

 

لوله های مانیسمان را برای جوش پذیری آزمایش نمی کنند. در صورتی که برای لوله های جوش داده شده، حتما این کار انجام میشود.

لوله مانیسمان رده 20 بیست لوله مانیسمان رده 40 چهل لوله مانیسمان رده 80  هشتاد |

(0)

(0)

لوله گاز API سپاهان ای پی آی

لوله api سپاهان اصفهان قیمت به روز

مشخصات فنی لوله API


موسسه نفت آمریکا (American Petroleum Institute) که به اختصار API نامیده می­شود، بزرگترین و تنها موسسه­ی ملی تامین کننده­ی همه جانبه­ی تجهیزات صنایع نفت و گاز خام در ایالت متحده­ی آمریکا می­باشد. انجمن دارای بیش از 625 عضو از بین شرکت­های بزرگ بوده که در صنایع اکتشاف و تولید و بازاریابی نفت، خطوط لوله و تجارت دریایی و ارائه­ی خدمات فعالیت دارند. ماموریت موسسه نفت آمریکا برقرای امنیت در صنعت سراسر جهان و به منظور بالا بردن اطمینان جهانی برای سرمایه­گذاری در صنعت نفت و گاز طبیعی آمریکا می­باشد.

 

استانداردهای لوله API


API شامل 685 استاندارد و دستورالعمل­های اجرائی می­باشد. تعداد زیادی از این استاندارد­ها در قوانین دولتی و فدرال گنجانیده شده­اند و همچنین در موسسه بین المللی استاندارد سازی (International Standardization Organization (ISO)) به تصویب رسیده­اند. فعالیت­های API طی 85 سال گذشته منجر به پیشرفت تجهیزات صنایع نفت و پتروشیمی و همچنین استاندارد­های عملیاتی شده است. استاندارد­ها و دستورالعمل­های اجرائی API شامل همه­ی بخش­های صنعت نفت و گاز می­باشند و کلیه­ی استاندارد­ها برای استفاده­ی کاربردی از تجهیزات و مواد قابل تعویض و روش­های مهندسی بدون نقص، قابل استفاده هستند.

 

متریال انتخابی مورد استفاده در کاربرد­های نفتی می بایست الزامات استاندارد­های موسسه نفت آمریکا (API)، انجمن تست مواد آمریکا (ASTM) و موسسه­ی ملی استاندارد­های آمریکا (ASNI) را در برداشته باشند. کلیه­ی استاندارد­ها دارای طراحی پیچیده همراه با مشخصات و آزمایش­های استاندارد­سازی می­باشند. خطوط لوله­ی طراحی شده بر اساس این استاندارد­ها، از نظر کیفی و ایمنی طراحی قابل اعتماد می­باشند.

 

گرید لوله API


گرید لوله در واقع توضیح دهنده­ی متریال یا جنس لوله می­باشد. استاندارد­های مختلف، تعاریف مختلفی برای جنس­ لوله­های آب، نفت و گاز تعریف کرده­اند. هر گرید لوله، ترکیب شیمیایی، خواص مکانیکی و شیمیایی و در نتیجه کاربرد و مشخصات منحصر به فرد خود را دارد.

 

استاندارد API 5CT


استاندارد­های API 5CT مشخصات الزامی گرید­های API لوله­های فولادی مورد استفاده در جداره و مغزی چاه را مشخص می­کند.

این استاندارد معادل با استاندارد ISO 11960 می­باشد. در این استاندارد، گریدهای لوله­های فولادی به دسته­های H40، J55، K55، N80-1، L80-Q، L80-9Cr، L80-13Cr، C90-1، T95-1، C110، P110 و Q125 تقسیم بندی می­شوند. انتخاب فولاد مورد استفاده در هر سیستم وابسته به شرایط کاری می­باشد. در سیستم­های نفت و یا گاز طبیعی، زمانی که مقدار بسیاری کمی از هیدروژن سولفید (H2S) به صورت محلول حضور داشته باشد، شرایط سرویس ترش نامیده می­شود. گاز هیدروژن سولفید علاوه بر این­که برای سلامتی انسان و سایر موجودات زنده خطرناک می­باشد،به طور قابل توجهی عملکرد لوله­های فولادی را تحت اثر قرار می­دهد. حضور هیدروژن سولفید و اثر منفی آن بر فولاد منجر به ترک خوردگی همراه با تنش (SCC ) می­شود. با توجه به شرایط کاری نامناسب در حضور هیدروژن سولفید، گرید­های فولادی API باید با دقت بیشتری انتخاب شوند.کنترل پارامتر­های بحرانی مانند ریز ساختار، ترکیب شیمیایی، عملیات­های حرارتی حین فرآیند منجر به افزایش یافتن مقاومت به ترک خوردن در اثر خوردگی توام با تنش ناشی از حضور هیدروژن سولفید می­باشند. این گرید­های اختصاصی، به طور قابل توجهی مقاومت فولاد­های API را افزایش داده و مطابق با استاندارد­های NACE TM 0177 و IRP 1.8 تولید می­شوند.

 

گرید­های API قابل استفاده در شرایط معمول سرویس شامل فولاد­های زیر می­شوند:

 

API H40: متریال متداول مورد استفاده در خطوط لوله بر اساس مشخصات تعیین شده در استاندارد API 5T می­باشد.

API J55: این فولاد نیز مورد استفاده زیادی در خطوط لوله داشته، و شباهت زیادی به گرید API K55 دارد، اما گرید J55 تنش تسلیم کمتری نسبت به K55 دارد.

API K55: این گرید بیشترین استفاده را در جداره­های چاه داشته و مطابق با الزامات API 5CT ساخته و مورد استفاده قرار می­گیرد.

API N80 TYPE I: گرید ارزان قیمت قابل جایگزینی با گرید API N80 کوئنچ و تمپر شده (دیواره هایی با ضخامت کمتر از inch 0.5) می­باشد. انرژی جذب شده از تست ضربه می­بایست شرایط API SR16 را برآورده کرده که کمتر از انرژی جذب شده برای فولاد N80 کوئنچ و تمپر می­باشد.

API N80 Q: متریال ساخته شده مطابق با استاندارد API 5CT بوده و می­بایست کوئنچ و تمپر شود.

API R85: گرید API با الزام استحکام تنشی در محدوده گرید­های T95 و USS C95 بوده با این تفاوت که الزامی برای سختی آن در استاندارد تعیین نشده و مطابق با استاندارد نیازی به انجام آزمون برای بررسی خوردگی توام با تنش سولفیدی نمی­باشد و به همین دلیل برای استفاده در چاه­های ترش توصیه نمی­شود.

 

مشخصات فنی لوله گاز سپاهان


لوله گاز API سپاهان -  لوله گاز خانگی در شاخههای 6 متری تولید و به بورس لوله و اتصالات عرضه میشود. گروه صنعتی سپاهان این لولههای گازی را از ورق آهن Gr_BPSL2 تولید میکنند. همچنین در لیست مشخصات انواع لوله گاز API و درزدار سبک، ضخامت لوله و وزن لوله نیز نوشته شده که با توجه به مهندسی لولهکشی ساختمان و پروژه خود میبایست بررسی نمایید که این نوع لولهها برای کار شما مناسب خواهد بود یا باید از لوله مانیسمان برای لوله کشی گاز استفاده نمایید. همچنین از دیگر مشخصات فنی لوله گاز که در لیست آن نوشته شده تعداد هر شاخه در بندیل آن و وزن کل بندیل میباشند.
مشخصات فنی لوله مانیس گاز خانگی سایز 1/2 اینچ با ضخامت 2.8 میلی متر و وزن هر متر لوله گاز 1/2 اینچ نیز 1.28 کیلوگرم است. وزن شاخه شش متری لوله گاز 7.68 کیلوگرم است. در هر بندیل خروج پیدا کرده از کارخانه لولهسازی سپاهان اصفهان در این سایز 169 عدد لوله یک دوم اینچ API است.
ضخامت لوله گاز خانگی سایز 3/4 اینچ یک دهم میلی متر بیشتر از سایز قبلی بوده و 2.9 میلیمتر است. وزن یک متر لوله گاز خانگی سه چهارم اینچ 1.7 کیلوگرم و وزن شاخه کامل این لوله 10.7 کیلوگرم میباشد.
لوله گازی API 5L سایز یک اینچ ضخامت 3.4 میلیمتر داشته و برای مصارف توکار استفاده میشود. وزن یک متر لوله گازی یک اینچ 2.56 کیلوگرم است و قیمت آن را نیز میتوانید با شمارهگیری با مجموعه گالواپایپ بورس فروش و ارائه قیمت آنلاین بازار لوله و اتصالات آهن ایرانیان ، 09123649705 تماس حاصل فرمایید.
ضخامت لوله مانیسگاز سایز 1/41 اینچ 3/6 میلی متر بوده و وزن کل شاخه 6 متری این سایز نیز 20.58 کیلوگرم است. انواع لوله مانیسمان و لوله گازی به صورت کیلویی هم به فروش میرسند و همانطور که در بالا ذکر کردیم قیمت لوله مانیسمان کیلویی هم از قیمت لوله گاز بیشتر خواهد بود.

 

اطلاعات کلی در موردلوله گاز تو کار (مانیس گاز)

 

لوله گاز سپاهان برای مصارف خانگی تحت استانداردهای بین المللی API 5L و ملی ISIRI 3574 با برند ثبت شده مانیس گاز ، جایگزین لوله های     بدون درز(شناخته شده با نام مانیسمان) در لوله کشی های توکار ساختمان شده است. برگزاری جلسات متعدد تیم های کارشناسی سپاهان با بازرسین  نظام مهندسی استان ها و انجام موفقیت آمیز آزمایشاتی به مراتب سخت گیرانه تر از الزامات استاندارد ISIRI 3360 مربوط به لوله گاز خانگی منجر به اخذ مجوزهای لازم برای جایگزینی لوله های مانیس گاز سپاهان بجای لوله های بدون درز گردیده است .

شرکت گروه صنعتی سپاهان (با مسئولیت محدود) در تاریخ ??/?/???? تحت شماره ???? در اداره کل ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی اصفهان و سپس براساس مصوبات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ?/?/????، در تاریخ ?/?/???? در تهران تحت شماره ????? به نام شرکت گروه صنعتی سپاهان (سهامی خاص) به ثبت رسیده است.

به موجب صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ??/??/????، نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شده است. ضمناً شرکت طبق مصوبه مورخ ??/??/???? هیأت محترم پذیرش، به عضویت سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. مرکز اصلی شرکت در تهران و کارخانه آن در اصفهان واقع است.

منبع : قیمت میلگرد آهن ایرانیان

 

 

برندگان جایزه ادبی پولیتزر بخش یازدهم

برندگان جایزه ادبی پولیتزر بخش یازدهم

خرید اینترنتی کتاب – کاواک

آلیو کیتریج | الیزابت استروت | مترجم: احسان شفیعی زرگر و سما قرایی | نشر گیسا

رمان آلیو کیتریج در نظر دیگران، شخصیتی کله شق، مهربان و اغلب غیرقابل پیش‌بینی دارد. او که معلمی بازنشسته در شهری ساحلی و کوچک در ایالت مین است، با بالاتر رفتن سنش تلاش می‌کند تا با تغییرات ایجاد شده در زندگی‌اش کنار بیاید. او زنی است که به باطن زندگی اطرافیانش می‌پردازد و موفقیت‌ها و شکست‌هایشان را عمیقا نظاره می‌کند. همسر آلیو، پیروی فلسفه‌ی رواقی گری است و رابطه‌ی میان آن‌ها، نه آن قدر متزلزل است که از هم بپاشد و نه آن قدر مستحکم که از آن، راضی و خشنود باشند.

دوره‌گردها |  پل هاردینگ | مترجم: مجتبی ویسی | انتشارات مروارید

پیرمردی بر بستر در آستانه‌ی مرگ است. مرزهای زمان که در حافظه‌اش برداشته می‌شود، او نیز به سوی گذشته‌ای دور رهنمون می‌شود. هم آنجاست که پدرش را باز می‌یابد و از نو در قالب یک نوجوان فرو می‌رود؛ بازمی‌گردد به زیستی سرشار از شگفتی و رنج…
رمان دوره‌گردها، مکاشفه‌ای قصیده‌وار است در باب عشق، فقدان، و زیبایی سهمگین طبیعت؛ اثری که در آن واحد، هم مرثیه است، هم مالامال از شور زندگی.

جوخه زمان | جنیفر اگان | مترجم: فروغ تالوصمدی | انتشارات دردانش بهمن

جوخه‌ی زمان، کتابی درباره‌ی تعامل زمان و موسیقی، تاب آوردن و جان به در بردن است؛ درباره‌ی هیجانات و دگرگونی‌هایی است که حتی با گذراترین نقطه‌های پیوستگی در سرنوشت انسان‌ها، به جریان می‌افتند و بالفعل می‌شوند. این رمان، اثری زیرکانه، تکان‌دهنده و هیجان‌انگیز از یکی از برجسته‌ترین نویسندگان زمان است. روایت یکپارچه و مسحورکننده ی جنیفر اگان، اتفاقات زندگی دو شخصیت را پی می‌گیرد: بنی سالازار، مردی سالخورده که در گذشته، خواننده‌ی سبک پانک راک و تهیه‌کننده‌ی موسیقی بوده است و ساشا، زن جوانی با مشکلات فراوان اما پرشور و اشتیاق که به تازگی به استخدام بنی درآمده است.

 

?+

 

حلوا و لازانیا یا پنکیک؟ گزینه های عجیب پیش رو.

حلوا و لازانیا یا پنکیک؟ گزینه های عجیب پیش رو.

کدومش مهمتره؟ پیش غذا غذای اصلی یا دسر؟ به نظر من که هر سه تاش مهمه، میپرسید چرا؟ خوب اینجا براتون توضیح میدم که چرا هر سه گزینه مهمه و نباید فراموش کرد. همیشه وقتی از یک وعده غذایی کامل صحبت می‌کنیم، منظورمان پیش غذا، غذای اصلی و دسر است. این سه در کنارهم نه تنها ظاهری مجلسی به سفره می‌دهند بلکه از نظر سلامتی نیز توصیه شده است. معمولا طبع پیش غذاها و دسرها با طبع غذاهای اصلی متفاوت است و در کنار هم یک طبع و مزاج متعادل را ایجاد می‌کنند و از این طریق آسیبی به معده و بدن شما نمی‌زنند. برای درک بهتر این موضوع دفعاتی را به یاد بیاورید که با خوردن یک وعده غذایی ساده و کوچک به دل درد، نفخ و سایر مشکلات مربوط به معده مبتلا شده‌اید ولی زمانی که در مجالس و مهمانی‌های مجلل طیف بیشتری از غذاها را خورده اید‌‌، مشکلی برایتان پیش نیامده است. این به دلیل این است که در مهمانی‌ها اول انواع سالادها، سپس غذای اصلی و در آخر هم ژله یا کرم کارامل و سایر دسرها سرو می‌شود. اکثر پیش غذاهایی مانند سالادهای کاهو، سالاد الویه و سالاد ماکارونی طبعی سرد دارند و فضای معده را به سمت سردی میل می‌دهند. بعد از آن، غذاهای اصلی که معمولا دارای طبع گرم هستند سردی ناشی از پیش غذا را جبران می‌کنند. پس از آن هم دسرها با طبع معتدل رو به سرد میل می‌شوند. درست است که غذای وعده اصلی طبعی مخالف با دسر و پیش غذا دارد ولی حجم بیشتری از غذای اصلی هم خورده می‌شود و در مجموع طبع معتدلی از غذا وارد معده می‌شود. نکته مهم کلی این است که نمی‌توان برای همه افراد یک نسخه کلی تعریف کرد. همچنین غذاها، پیش غذاها و دسرهای مختلف هم دارای مزاج های مختلفند و در فصول مختلف سال غذاهای متفاوتی توصیه می‌شوند. در فصل پاییز و زمستان که جز فصول سرد محسوب می‌شوند، غذاهای گرم بیشتر توصیه می‌شوند. در ادامه چند نوع از غذاهای پرمصرف را که به عنوان پیش غذا، غذای اصلی و دسر مصرف می‌شوند را به همراه طبع آن‌ها معرفی می‌کنیم و می‌گوییم که هنگام مصرف هر یک از این غذاها بهتر است آن‌ها را همراه با چه غذاهایی میل کنید و از خوردن چه غذاهایی با آن‌ها باید پرهیز کنید. برای مشاهده سایر غذاها و آموزش آشپزی به وبسایت مجله آکالا مراجه کنید. .

  • پیش غذا و دسر ایرانی

حلوا یکی از پیش غذاها و دسرهای ایرانی است که دارای مزاجی گرم است. اگر دقت کرده باشید حلوا از قدیم الایام جزئی جدا نشدنی از سفره‌های مسلمانان و به خصوص ایرانیان بوده است. در مراسم زمان های قدیم، همه افراد در طرز تهیه حلوا شریک بوده‌اند و حلواهای درست شده را برای همدیگر می‌بردند. انواع حلوا در مراسم عزاداری برای تسکین افرادی که دارای ناراحتی شدید هستند، به کار می‌رود. ناراحتی و افسردگی افراد را به سمت طبع سرد می‌برد و هوای سرد هم سردی بدن را تشدید می‌کند. به همین دلیل در فصل پاییز میزان افسردگی افراد افزایش پیدا می‌کند. پس حتما حلوا را در فصول سرد سال در برنامه غذایی خود قرار بدهید. می‌توانید انواع مختلف طرز تهیه حلوا را ببینید و برای جلوگیری از تکراری شدن طعم آن انواع مختلف آن را درست کنید. امروزه تنوع گسترده‌ای از انواع حلوا وجود دارند و در انتخاب می‌توانند به شما کمک کنند. خوب حالا شما کدوم بیشتر دوست دارید؟ طرز تهیه حلوا لازانیا یا طرز تهیه پنکیک بهتون آموزش بدم؟ خبر خوب اینه که هر سه تاش به شما آموزش میدم؟

  • پیش غذا و دسر فرنگی

پنکیک هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان دسر فرنگی استفاده می‌شود. در خارج از ایران از پنکیک به عنوان صبحانه که یک وعده غذایی مهم است نیز استفاده می‌شود که این امر به همان دلایلی که در ابتدای متن ذکر کردیم به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود. هرچند آسان بودن طرز تهیه پنکیک و مزه لذیذ آن به همراه انواع مربا و شکلات های صبحانه برای بچه ها دلچسب به نظر می‌رسد ولی صبحانه مفیدی تلقی نمی‌شود و ممکن است بچه‌ها را بد عادت کند به طوری که حتی در سنین بزرگسالی هم علاقه‌ای به خوردن صبحانه از خود نشان ندهند. به طور کلی اگر پنکیک را با شکلات یا عسل میل کنید طبع گرمی خواهد داشت و به این صورت بیشتر توصیه می‌شود. در کنار آن می‌توانید از انواع میوه های تازه مانند موز، توت فرنگی، توت، بلوبری و... هم برای تزیین و هم برای تنوع مزه استفاده کنید. می‌توانید طرز تهیه پنکیک را در بخش آموزش آشپزی ببینید. نام پنکیک به معنای کیک قابلمه ای است. از آن‌جا که درست کردن کیک در فر کاری پر دردسر و وقت‌گیر است و از طرف دیگر طرز تهیه پنکیک بسیار آسان است و در چند دقیقه درست می‌شود، پنکیک در موارد زیادی جایگزین کیک خانگی می‌شود.

  • غذای اصلی

حال که یک مورد پیش غذا و یک مورد دسر را مطرح کردیم، به سراغ غذای اصلی که مهم‌ترین و خوشمزه ترین قسمت سفره است می‌رویم. بعد از خوردن پیش غذا همه انتظار دسر را می‌کشند و اگر غذای اصلی را دوست داشته باشند تا موقع سیر شدن به خوردن آن ادامه می‌دهند. پس غذای اصلی مهم ترین بخش در سیر کردن افراد خانواده یا مهمان هاست و به همین دلیل اهمیت آن از پیش غذا و دسر بیشتر است. برای این که این مطلب جامعیت بیشتری پیدا کند ما یک غذای همه پسند که کسی نتواند از آن ایراد بگیرد را انتخاب کرده ایم. لازانیا ! لازانیا غذایی است که همه به خصوص بچه ها با شنیدن نام آن آب دهانشان راه میوفتد و حاضرند سریع تکالیفشان را انجام دهند تا لازانیا حاضر شود. بزرگترها هم این غذا را دوست دارند ولی ممکن است به دلیل پرهیزات پزشکی در خوردن این غذا زیاده روی نکنند. چون لازانیا کالری و چربی بالایی دارد خوردن آن به افراد مسن که دارای مشکلات قبلی عروقی هستند، توصیه نمی‌شود. لازانیا در رستوران‌ها به خوشمزگی آن در خانه نیست. علاوه بر این بهتر است غذاهایی را در رستوران میل کنید که درست کردن آن‌ها در منزل خیلی مشکل باشد. ولی اگر طرز تهیه و فوت و فن های پخت یک لازانیای خوشمزه را بدانید، می‌توانید آن را در منزل با خوشمزه‌ترین طعم ممکن درست کنید. علاوه بر لازانیا اگر دوست دارید غذاهای فست فودی و یا فینگر فودی، غذاهای سنتی و اصیل ایرانی، پیش غذاها، دسرها ( تنوع کاملی از دسرها از جمله طرز تهیه پنکیک) و ترشی‌های مختلف را درست کنید، می‌توانید به بخش آشپزی مجله اینترنتی اکالا مراجعه کنید و تنوعی از غذاها را به همراه دستور کامل هرکدام ببینید. در نهایت امیدواریم که مطالعه این مطلب برایتان مفید بوده باشد. و بتوانید تناسب خوبی بین پیش غذا، غذای اصلی و دسرهایتان برقرار کنید و اگر می‌خواهید یکی از این وعده‌ها را حذف کنید حتما به مزاج آن‌ها دقت کنید

اثرات جانبی رژیم غذایی کم کربوهیدرات بر بدن چیست؟

اثرات جانبی رژیم غذایی کم کربوهیدرات بر بدن چیست؟
گزارش شده است که رژیم کم کربوهیدرات اصلی رژیم غذایی برای از دست دادن چربی است. اما این نوع رژیم غذایی می تواند عوارض جانبی داشته باشد. یکی از عوارض اصلی تخلیه گلیکوژن ماهیچه ای است و گلیکوژن با آب در آن ذخیره می شود که منجر به کم آبی بدن می شود. مردم کاهش وزن ناشی از از بین رفتن آب را از دست دادن چربی می دانند ، اما این طور نیست.
یک عارضه جانبی جدی دیگر که روی اهداف آموزشی شما تأثیر خواهد گذاشت این است که در رژیم کم کربوهیدرات شما زودتر خستگی می کنید که به نوبه خود منجر به احساس بی حالی می شود و شما مانند تمرین احساس نمی کنید. این امر منجر به عدم ورزش و کاهش میزان متابولیک می شود. گلیکوژن عضلانی انتخاب طبیعی سوخت برای عضله شماست و بدون گلیکوژن ، فیبرهای عضلانی کمتر هنگامی که گلیکوژن بلافاصله در دسترس عضله کار قرار نگیرد ، منقبض می شوند. در صورت عدم وجود گلیکوژن برای سوخت بدن ، در ابتدا از پروتئین از ماهیچه و چربی استفاده می شود ، مرحله اولیه کاهش ماهیچه شما سریع و در اثر استفاده از پروتئین عضلات به راحتی قابل دسترسی برای سوخت و ساز بدن یا تبدیل به گلوکز برای سوخت ایجاد می شود. اگر مقدار بیشتری پروتئین مصرف کنید ، این مانع از بروز کمبود کالری نمی شود.

l5wt_h.jpg
بخش بسیار مهمی از رژیم کم کربوهیدرات که بخاطر بسپار این است که وقتی سطح انسولین به طور مزمن کم باشد ، کاتابولیسم پروتئین ماهیچه ها افزایش می یابد و سنتز پروتئین مورد نیاز بسیار متوقف می شود. یکی دیگر از عوارض جانبی این نوع رژیم غذایی ، کمبود ماهیچه ها و پوست است و احساس کور شدن می شود. ماهیچه ها و پوست های براق به نظر نمی رسد و حتی اگر چربی خود را از دست داده اید ، ظاهر سالم و پر جنب و جوش را از دست می دهید.
رژیم های کم کربوهیدرات نیز یک رژیم غذایی پر چرب است که سالم نیست. مطالعات پژوهشی انجام شده است که می گوید افزایش مصرف محصولات حیوانی و / یا چربی اشباع منجر به افزایش بروز بیماری های قلبی ، سکته های مغزی ، سنگ های صفرا ، سنگ کلیه ، علائم آرتریتیک ، سرطان های خاص و غیره می شود. در رژیم غذایی خود لازم و مطلوب است ، اما آنها باید بیشتر چربی های اساسی سالم باشند و در حد اعتدال مصرف شوند. غذاهای فرآوری شده / غذاهای کم چربی مصنوعی با بار قندهای اضافه ای جوابی ندارند. و همچنین هیچ غذایی با شیرین کننده های مصنوعی یا چربی اضافه شده وجود ندارد. استفاده از شیرین کننده های مصنوعی هرگز به کاهش وزن کمک نمی کند و استفاده از آنها همچنین ممکن است باعث مشکلات سلامتی شود. مشکل دیگر در مورد رژیم غذایی کم کربوهیدرات کمبود مقدار کافی از مواد مغذی ، گیاهان دارویی و آنتی اکسیدان هایی که در حبوبات ، سبزیجات ، غلات کامل و میوه ها یافت می شوند. این مواد مغذی حتی وقتی در رژیم غذایی کم کربوهیدرات با پروتئین بالا قرار دارند مهمتر هستند.
تبدیل گلوکز به گلیکوژن
بعد از وعده غذایی ، سطح قند خون بالا می رود ، لوزالمعده اولین ارگان پاسخی است. این انسولین انسولین را آزاد می کند ، که به بافت بدن سیگنال می دهد که گلوکز اضافی مصرف کند. از برخی از این گلوکز اضافی ، سلول های ماهیچه ای و کبدی گلیکوژن ایجاد می کنند. ماهیچه ها دو سوم از گلیکوژن بدن را در خود نگه می دارند و از آن فقط در هنگام ورزش استفاده می کنند.
کبد یک سوم دیگر را ذخیره می کند و در صورت کمبود میزان عرضه ، مغز و اندام های دیگر را در دسترس می کند. گلیکوژن برای وظیفه خود آزاد سازی گلوکز در صورت تقاضا طراحی شده است. هنگامی که سطح گلوکز خون کاهش یافته و سلول ها به انرژی نیاز دارند ، یک هورمون لوزالمعده ، گلوکاگون ، جریان خون را آب می کند. هزاران آنزیم در سلولهای کبدی پس از آن به انتشار گلوکز در خون برای استفاده توسط سایر سلولهای بدن پاسخ می دهند. هورمون دیگر ، اپی نفرین ، همان کارهایی را انجام می دهد که بخشی از مکانیسم دفاعی بدن در مواقع خطر ایجاد می کند.

منبع : http://varzmancom.avablog.ir